Zakelijke portretten

Maak indruk met zakelijke portretfoto’s

Een bedrijf kan niet zonder haar medewerkers. Het zijn de mensen die jouw bedrijf dag in, dag uit dragen en maken. Daarnaast zijn zij misschien wel de beste ambassadeurs van jouw bedrijf: zij maken onderdeel uit van het imago van het bedrijf en zorgen dat het verhaal rondom je bedrijf verder verspreid wordt.

De medewerkers van bedrijven worden tegenwoordig aan de hand van persoonlijke verhalen en foto’s uitgelicht op de zakelijke website, de eigen social media kanalen, in e-mail handtekeningen en in drukwerk. Het is dan ook van belang dat portretfoto’s van medewerkers aansluiten bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag waar de nieuwe foto’s voor gebruikt worden, evenals eventuele wensen die ik mee moet nemen tijdens de fotoshoot. De een is wellicht op zoek naar professionele, strakke profielfoto’s, waar de ander graag opvalt middels een creatieve fotoshoot. In overleg bepalen we de locatie van de fotoshoot. Dit kan in of rondom het bedrijf zijn, maar een andere locatie is eveneens mogelijk. Wordt het team van jouw bedrijf uitgebreid met een nieuwe collega, dan zorg ik voor een portretfoto van hem of haar in dezelfde stijl.

Met mijn rustige, natuurlijke manier van werken, zorg ik tijdens de fotoshoot voor een prettige, ongedwongen sfeer. Voor een optimaal eindresultaat geef ik gedurende de fotoshoot aanwijzingen betreffende houding en uitstraling.

Om je een idee te geven van de zakelijke portretfoto’s die ik tot op heden maakte kun je een kijkje nemen in mijn portfolio. Wil je meer weten? Aarzel niet en neem snel en vrijblijvend contact met mij op!

Benieuwd naar wat Angy PhotoDesign voor u kan betekenen?

Neem contact op voor het maken voor een afspraak