Over Angy

Mijn naam is Angelique, maar bekenden noemen me ook wel eens Angy. Sinds 2004 ben ik actief als allround fotografe, door de jaren heen ben ik mij in toenemende mate  gaan focussen op bedrijfsfotografie. In 2015 heb ik besloten om mij volledig te richten op het maken van bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in food- en productfotografie.

Wat kun je van mij verwachten?

Ieder bedrijf of organisatie is anders en vergt dan ook een andere aanpak. Ik vind het daarom belangrijk om eerst vrijblijvend kennis te maken met jou en jouw bedrijf. Deze laagdrempelige manier van kennismaken is niet alleen belangrijk voor een goede samenwerking, het geeft mij de handvaten om een fotoshoot te realiseren die past bij jouw bedrijf. Creatief, nuchter, maar bovenal fotografie die de gewenste identiteit van jouw bedrijf ondersteunt en uitdraagt.

>

Als ze mij vroegen wat ik later wilde worden, zei ik altijd; “iets met dieren of iets creatiefs”. Dat laatste is het dus geworden. Op het Grafisch Lyceum volgde ik het vak ‘fotografie’, waar ik direct warm voor liep. Thuis mocht ik oefenen met de spiegelreflexcamera van mijn vader en ontwikkelde ik samen met hem  de foto’s in de Doka. Hier heb ik een mooie basis gelegd voor het vak dat ik tot op de dag van vandaag beoefen.

Op de kunstacademie in Maastricht kon ik me verder ontwikkelen op het gebied van fotografie. Het klonk leuk, maar ik was daar niet op mijn plek. Nadat ik mijn propedeuse op zak had, ben ik dan ook aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Dit komt nog iedere dag van pas bij de nabewerking van fotomateriaal. Na een paar jaar begon het toch weer te kriebelen. Naast mijn fulltimebaan, net samenwonend, ben ik een opleiding gaan volgen aan de fotovakschool in Apeldoorn. Dit vond ik zó leuk, dat ik zeker wist dat mijn toekomst lag binnen de wereld van professionele fotografie.

Het is heerlijk om iedere dag bezig te zijn met mijn passie voor fotografie. Vanuit Wanssum in Noord-Limburg bezoek ik bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar nieuwe foto’s voor hun website, brochure of sociale media. Het is fantastisch om iedere keer weer een kijkje te mogen nemen in de keuken van een ander bedrijf en kennis te mogen maken met verschillende mensen binnen diverse branches.

Waar wacht je nog op?

Neem nog even een kijkje in mijn portfolio en stuur mij een mailtje via info@angy.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-40040010. Tot snel!

Benieuwd naar wat Angy PhotoDesign voor u kan betekenen?

Neem contact op voor het maken voor een afspraak