Food fotografie

waarvan je het water in de mond loopt

Wanneer je als consument op zoek bent naar een goed restaurant voor een overheerlijke avond uit zijn foto’s vaak bepalend in je keuze. Dit geldt echter niet alleen voor het reserveren van een tafeltje. Supermarkten, bakkerijen en andere food gerelateerde bedrijven zijn met recht trots op de producten waar zij mee werken en de eindproducten die ze verkopen. Hoewel de bedrijven enorm van elkaar kunnen verschillen hebben zij één gezamenlijke doelstelling: de producten en gerechten die zij verkopen dienen zo goed mogelijk aan de man te worden gebracht. Smaakvolle food fotografie is daarom essentieel om jouw producten uit te lichten en je bedrijf op de kaart te zetten.

Net als de seizoenen zelf, veranderen de producten die verkocht worden tijdens de getijden van het jaar. Hierdoor is er in veel gevallen behoefte aan een fotograaf die met regelmaat op bezoek komt voor het maken van foto’s die geschikt zijn voor de actuele menukaart, de website en de berichten op sociale media. Graag ga ik samen met jou in gesprek over de vorm van onze samenwerking. Ik stel mijzelf graag flexibel op, zodat we een modus vinden die voor jou en jouw bedrijf prettig werkt. Daarnaast kom ik graag meer te weten over de visie van het bedrijf, zodat de foto’s deze visie kunnen uitdragen en versterken.

Op zoek naar een food fotograaf die jouw producten vastlegt zodat het smaakt naar meer? Neem dan contact met me op! En vergeet niet mijn portfolio ‘food fotografie’ te checken.

Benieuwd naar wat Angy PhotoDesign voor u kan betekenen?

Neem contact op voor het maken voor een afspraak