Bedrijfsreportage

Onderscheidende bedrijfsreportages

In een tijd als deze is het als bedrijf belangrijk om onderscheidend te zijn met een authentiek verhaal. Aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden zorg ik samen met jou dat dit verhaal verteld wordt. Na een vrijblijvend gesprek op locatie maak ik graag kennis met jouw bedrijf en collega’s. Voor mij een belangrijk moment om de sfeer en visie van het bedrijf op de juiste wijze vast te kunnen leggen met mijn camera. Daarnaast is het belangrijk om te weten te komen waar de foto’s voor gebruikt worden. Een fotoshoot voor een website kan namelijk verschillen van een fotoshoot voor een nieuwe brochure.

Ik ben praktisch ingesteld en mijn manier van werken is down-to-earth. Met mijn kennis en creativiteit verzorg ik een kwalitatieve fotoshoot van jouw bedrijf waarbij jij en je medewerkers zich prettig voelen. Dit kan plaatsvinden in en rondom het bedrijf, maar natuurlijk ook op een ander locatie naar keuze. Na de fotoshoot worden de foto’s vakkundig bewerkt en in onderling overleg aangeleverd in de juiste formaten, zodat je deze zonder moeite direct kunt gebruiken voor de gewenste media.

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan snel mijn portfolio ‘Bedrijfsreportages’ of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar wat Angy PhotoDesign voor u kan betekenen?

Neem contact op voor het maken voor een afspraak